Ger Hermans (rasechte Amsterdammer) heeft sinds 1994 een zaak aan de Brink 26 in het Amsterdamse Betondorp. In zijn jonge jaren reed hij zelf in het wielerpeleton. Grote mannen van zijn generatie hadden ontzag voor hem als zijnde een geduchte tegenstander in de koers.

 

Vanuit de passie voor de wielersport heeft Ger zijn huidige beroep gekozen. Hij leerde het vak in de Westerstraat – hartje Jordaan – bij de befaamde Willem van der Kaaij, bekend van het legendarische merk RIH. Maar liefst achttien jaar lang bouwde Ger hier fietsen. De ongekende schat aan ervaring die hij in deze tijd heeft opgedaan is de basis van het huidige Ger Bikes Amsterdam.

 

Geen renner is hetzelfde. Daarom levert Ger Bikes Amsterdam nu racefietsen op maat, custom made dus. Het frame en de kleur ervan, de groep, de wielen (al dan niet handgespaakt), het zadel, stuur, de pedalen, banden... ú kiest! Uw initialen op het frame voor de finishing touch? Ook dat kan.

 

Niet alleen voor maatwerk, ook voor onderhoud kunt u bij Ger Bikes Amsterdam terecht. Met meer dan 45 jaar ervaring in de branche staan de snelle en uitstekende service, het vakmanschap in combinatie met een gedegen advies centraal. Niet voor niets frequenteren alle ‘echte coureurs’ uit amateur en prof gelederen in de regio Ger vanwege zijn ongekende kennis en professionaliteit. Daarnaast geniet u tijdens uw bezoek aan Ger Bikes Amsterdam van de altijd gezellige Amsterdamse sfeer. Overweegt u om een racefiets te kopen, kom langs!

Ger Bikes

Brink 26

1097 TW Amsterdam

 

020 - 693 92 96

info@gerbikes.nl

Openingstijden

 

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

zondag

Aan de muren van onze winkel hebben wij een permanente foto expositie van Wessel van Keuk. Wessel is al dertig jaar wielerfotograaf bij fotopersbureau Cor Vos. Uit deze lange periode is een keuze gemaakt uit zijn beelden van evenementen over de gehele wereld.

Alle foto’s zijn te koop voor € 75,- per stuk. Voor iedere verkochte foto zal een nieuw beeld in de plaats komen, zodat er steeds nieuwe foto’s te zien zullen zijn. De foto’s zijn afgedrukt op fotofolie. Het gepatenteerde Xpozer span- en ophangsysteem zorgt voor een superstrakke presentatie van je foto.

De winkelwaarde van deze foto’s inclusief ophangsysteem is normaal € 125,-.

 

 

gesloten

09:00 - 18:00 uur

09:00 - 18:00 uur

09:00 - 18:00 uur

09:00 - 18:00 uur

09:00 - 17:00 uur

gesloten

Colofon Ontwerp en techniek 8-13 Grafisch ontwerpers Fotografie Wessel van Keuk / Paul van Wijngaarden