Ger Hermans heeft sinds 1994 een zaak aan de Brink 26 in het Amsterdamse Betondorp. In zijn jonge jaren reed de rasechte Amsterdammer zelf in het wielerpeleton. Grote mannen van zijn generatie zagen hem als een geduchte tegenstander in de koers.

 

Vanuit de liefde voor de wielersport heeft Ger zijn huidige beroep gekozen. Hij leerde het vak in de Westerstraat bij de befaamde Willem van der Kaaij, bekend van het legendarische merk RIH. Maar liefst achttien jaar lang bouwde Ger hier fietsen. De schat aan ervaring die hij daar opdeed vormt de basis voor het huidige Ger Bikes Amsterdam.

 

Elke renner is anders. Daarom levert Ger Bikes racefietsen op maat, custom build dus. Het frame, de kleur, de groep, de (handgespaakte) wielen, het zadel, het stuur, de pedalen, de banden... jij kiest. Ook of je wel of geen eigen initialen op je frame wilt als finishing touch.

 

Niet alleen voor maatwerk, ook voor reparatie en onderhoud kun je bij Ger Bikes Amsterdam terecht. Al meer dan 45 jaar staan vakmanschap, een snelle en uitstekende service en goede voorlichting centraal. Niet voor niets komen tal van coureurs uit het amateur- en profpeleton geregeld bij Ger op bezoek. Voor een gedegen advies, maar óók voor de Amsterdamse gezelligheid.

Ger Bikes

Brink 26

1097 TW Amsterdam

 

020 - 693 92 96

info@gerbikes.nl

Openingstijden

 

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

 

Aan de muren van onze winkel hebben wij een permanente foto expositie van Wessel van Keuk. Wessel is al dertig jaar wielerfotograaf bij fotopersbureau Cor Vos. Uit deze lange periode is een keuze gemaakt uit zijn beelden van evenementen over de gehele wereld.

Alle foto’s zijn te koop voor € 75,- per stuk. Voor iedere verkochte foto zal een nieuw beeld in de plaats komen, zodat er steeds nieuwe foto’s te zien zullen zijn. De foto’s zijn afgedrukt op fotofolie. Het gepatenteerde Xpozer span- en ophangsysteem zorgt voor een superstrakke presentatie van je foto.

De winkelwaarde van deze foto’s inclusief ophangsysteem is normaal € 125,-.

 

 

gesloten

09:00 - 18:00 uur

09:00 - 18:00 uur

09:00 - 18:00 uur

09:00 - 18:00 uur

09:00 - 17:00 uur

 

Colofon Ontwerp en techniek 8-13 Grafisch ontwerpers Fotografie Wessel van Keuk / Paul van Wijngaarden